BISCUIȚI PUFOȘI FĂRĂ GLUTEN ÎN FORMĂ DE MELC
DESERT , IDEAL PENTRU MICUL DEJUN
Numărul de porții:4-6 porții
Preparare:10 min.
Gătire: 20 min.-30min.
Gata în: 40 min
Dificultate: Foarte ușor
INGREDIENTE
BENEFICIILE FĂINI FĂRĂ GLUTEN
Acestă rețetă este aptă nu doar la dieta fără gluten , ci și pentru a combate migrenele, oboseala cronică, balonările și alte probleme digestive, dar și pentru a slăbi mai ușor. O dietă fără gluten ajută la pierderea kilogramelor în plus...
DESERT , IDEAL PENTRU MICUL DEJUN
Numărul de porții:4-6 porții
Preparare:10 min.
Gătire: 20 min.-30min.
Gata în: 40 min
Dificultate: Foarte ușor
INGREDIENTE
- 150 g margarina
- 250 g mix făină pentru panificație fără gluten
- 250 g amidon de porumb
- 50 g praf
- 250 ml lapte (1 pahar)
- 100 g zahăr
- 2 ouă
- un vârf de sare
- 50 g zahăr pudră
- 50 g drojdie uscată
Mod de preparare:
- Pregătim într-un vas de sticlă 1/2 din lapte călduț ,2 lingurițe zahăr , 2 lingurițe făină și drojdia
- Într-un bol amestecăm toate ingredientele ,dar făina fără gluten și amidonul de porumb, cernute cu strecurătoarea și margarina topită
- Frământam aluatul până se desprinde de pe mâini, apoi îl lăsăm să crească 10-15 minute
- Formăm biluțe de 3-4 cm din tot amestecul , și apoi le dăm forma de melc
- Introducem la cuptorul preîncălzit la 180º pe foaie de cuptor pentru 20-30 minute
- Pulverizăm cu zahărul pudră
POFTĂ BUNĂ!
BENEFICIILE FĂINI FĂRĂ GLUTEN
Acestă rețetă este aptă nu doar la dieta fără gluten , ci și pentru a combate migrenele, oboseala cronică, balonările și alte probleme digestive, dar și pentru a slăbi mai ușor. O dietă fără gluten ajută la pierderea kilogramelor în plus...
Comentarii
Trimiteți un comentariu